Kinderfeestjes Westerwolde Groningen

Kinderfeestjes Westerwolde Groningen – vilten.

Kinderfeestjes Westerwolde Groningen: Vilt een schilderijtje met een kleurrijke afbeelding van vrolijke wol of maak een leuke mozaïek! In de natuurtuin of in het atelier. We eten heerlijke poffertjes!

Kinderfeestjes Westerwolde – Vilten Klein Blij Schilderij

Kinderfeestjes vilten: Klein Blij Schilderij: We vilten met vrolijke kleuren. Allerlei onderwerpen zijn mogelijk, dieren, taarten, slingers, boten, auto’s bloemen wat je maar leuk vind. Voor kinderen v.a. 4 jaar. Kijk op Klein Blij Schilderij

Kinderfeestjes vilten: Natuurschilderij We vilten op de natuurlijke wol van het Drents heideschaap maken kinderen een afbeelding over de natuur met natuurkleuren. Vooraf een kleine speurtocht ‘natuurkleuren zoeken’. Voor kinderen v.a. 6 jaar. Kijk op Natuurschilderij

Kinderfeestje vilten: Mobielhoesje: We gaan een etui of mobielhoesje vilten. Je kan het hoesje met viltafbeeldingen versieren zoals je wilt. We werken om een malletje. Voor kinderen v.a. 9 jaar.

Kinderfeestjes vilten Westerwolde Groningen. Een etui-mobielhoesje vilten

Kinderfeestjes Westerwolde – Mozaïek

Kinderfeestjes mozaïek: We maken een leuke mozaïek met allerlei gekleurde stukjes van tegels potten en servies op een houten vorm zoals van een dier, bootje of een hart. Voor kinderen v.a. 8 jaar.

Kinderfeestjes Westerwolde Groningen: Mozaïek
Kinderfeestje: Mozaïek

Onze natuurtuin – Cultuurtuin Vriescheloo

Dit is onze natuurtuin waarin we in de zomer heerlijk kunnen knutselen met vilt of mozaïek in de tent voor een heerlijk kinderfeestje! Natuurlijk is er ook tijd en ruimte om b.v. een klein speurtochtje te doen (zoals een verrassingszakje zoeken) zodat de kinderen de spannende paadjes kunnen verkennen en even lekker kunnen bewegen.

Agnes Spruit, Westerwolde rijgt tien dagen tuinen en kunst, Westerwolde toeristeninfo, natuurtuin, ecologische tuin, wandelen in westerwolde, fietsen in westerwolde, uitstapjes westerwolde, evenementen westerwolde

Onze tuin kun je zien op ‘Cultuurtuin Vriescheloo’ Deze tuin en het atelier is in Vriescheloo in het mooie Westerwolde in de provincie Groningen!

Informatie over activiteiten voor volwassenen

Zoek je een viltworkshop voor volwassenen kijk dan op de pagina’s; Hoofdpagina workshops of schilderen met wol, schaal vilten, kussen vilten, zijden sjaal vilten, kunstsjaal vilten, tas of goodiebag vilten.

De viltexposite ziet u op de pagina Westerwolde rijgt

Een kijkje in onze natuurtuin Cultuurtuin Vriescheloo.

Voor theatervoorstellingen voor de basisschoolkijk op de hoofdpagina poppentheater De Toverdoos.

VEEL PLEZIER!

Contact en terug naar de Homepagina