Poppentheater De Toverdoos

Kinderboekenweek 2022 voorstelling, poppentheater De Toverdoos, schoolvoorstellingen, Agnes Spruit, basisonderwijs, Westerwolde,
Poppentheater De Toverdoos Agnes Spruit

Poppentheater De Toverdoos Kinderboekenweek 2022

Voorstelling Kinderboekenweek 2022 thema Gi – Ga – Groen! Voor groep 1 en 2 speel ik ‘De Knoefeltjes en de Grote Boom’ in mijn theater in Vriescheloo – Westerwolde. Na de voorstelling gaan we in de natuurtuin van natuurlijk materiaal een kunstwerkboom maken. Kijk op voorstelling kinderboekenweek 2022

Poppentheatervoorstellingen voor groep 1 en 2 – Theater De Toverdoos

Elk jaar speel ik voorstellingen voor groep 1 en 2 van het basisonderwijs in mijn eigen theater aan huis ‘Theater De Toverdoos’ in Vriescheloo, in de gemeente Westerwolde, het oostelijk deel van de provincie Groningen. In onze grote natuurtuin van 3/4 hectare, Cultuurtuin Vriescheloo, houden we pauze en er staat altijd een leuke opdrachtenroute buiten over het onderwerp van de voorstelling. De kinderen hebben een heerlijk ochtend waarin ze naar de theatervoorstelling kijken en ook nog even kunnen bewegen in de tuin. De voorstellingen hebben een educatief karakter. Op een vrolijke manier surfen we samen met de poppen en figuren door het onderwerp, we zingen, bewegen en spelen met taal. Natuurlijk wisselen spanning, mooie, vertederende, kunstzinnige, vrolijke en actieve momenten elkaar voortdurend af.

In verband met corona stonden er voor 2020 en 2021 geen voorstellingen op het programma. Nu alles weer wat normaler wordt, heb ik besloten voor dit jaar wel een voorstelling te programmeren. Ik heb een mooie voorstellingen voor de Kinderboekenweek 2022 met het thema Gi – Ga – Groen. Ik speel ‘De Knoefeltjes en de Grote Boom’. Het is herfst tijdens de kinderboekenweek. Deze voorstelling heeft een prachtige warme sfeer die heel mooi past bij de herfst. Dat komt door de wol waarmee ik vilt maak en waarmee ik een bijzondere vormgeving heb kunnen maken. Ik heb zin om weer te spelen, ik kan haast niet wachten!

Ik speel mijn voorstellingen niet meer op locaties elders. Ik programmeer elk jaar een voorstelling in een vastgestelde periode in mijn eigen minitheater Poppentheater De Toverdoos. In die periode kunnen de groepen komen kijken in mijn theater. U bent van harte welkom!

Andere activiteiten voor scholen

Resultaten van viltwerkjes van kinderen voor een workshop op school of in het atelier of tuin.

Workshops vilten op school of in onze tuin

De rest van het jaar gebruik ik de ruimte ook als atelier om zelf in te werken en om workshops te geven. Scholen kunnen gebruik maken van workshops vilten. Vilten is een hele leuke en leerzame workshop voor kinderen! Het gaat over wol, techniek, kunst en kan aansluiten bij natuurthema’s.

In de zomermaanden kunt u met de groep naar onze natuurtuin komen. We hebben een grote tent op de weide waarin we kunnen werken. We kunnen ook vilten op school of op een andere locatie.

Kosten

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Ik maak voor u een passend aanbod en bereken de prijs.

Om een indruk te krijgen van vilten kunt u de pagina’s op deze website bekijken voor workshops volwassenen of voor kinderen kunstworkshop vilten of natuurworkshop vilten Voor scholen kan het programma worden uitgebreid met andere activiteiten zoals viltkunstobjecten op school of een buiten – natuurles in combinatie met een viltworkshop.

Contact en terug naar de Homepagina