Workshops vilten Vriescheloo – Groningen

Agnes Spruit, workshops vilten, sjaal vilten, tas vilten, schaal vilten, kussen vilten

Workshops vilten Vriescheloo – Groningen – Agnes Spruit

Workshops vilten Vriescheloo – Groningen: Je kan werken met een gevarieerd aanbod aan materialen, van ruige wol tot fijne vezels. We werken in het atelier of in de grote natuurtuin (cultuurtuin Vriescheloo) in de tent met uitzicht op het landschap. Bij slecht weer werken we in het atelier.

Workshop vilten 24 mei 2023 Westerwolde – Groningen

Op woensdag 24 mei 2023 is er een viltworkshop van 9.30 tot 13.00 uur. We maken een schilderij van vilt. Er is nog plaats voor 1 deelnemer. Stuur even een mailbericht als je mee wilt doen uiterlijk 17 mei. De kosten zijn €65,00 per persoon inclusief materiaal, btw , koffie thee en iets lekkers. Kijk voor meer info op: Schilderen met wol.

Op woensdag 24 mei 2023 is er een viltworkshop van 13.30 tot 17.00 uur. We maken een kleine schaal van vilt. Er is nog plaats voor 2 deelnemers. Stuur even een mailbericht als je mee wilt doen. Uiterlijk 17 mei. De kosten zijn €65,00 per persoon inclusief materiaal, btw, koffie thee en iets lekkers. Kijk voor meer info op:Schilderen met wol.

Workshop schaal vilten

In de maand mei is er nog ruimte voor een workshop schaal vilten. We werken met Drents Heideschaapwol. De basis is wit, de decoratielaag is met de natuurlijke kleuren van de schapen: bruin, grijs, zwart, tinten.

Als je mee wilt doen: Ik kan deze maand nog een workshop verzorgen. Daarna volgt Westerwolde Rijgt (waar ik aan mee doe) dus dan is er geen tijd meer. Vervolgens weer in juli.

Geef aan of je mee wilt doen en welke tijd of dagen jou het beste passen. Dan zoeken we gezamenlijk een datum.

De kosten zijn voor deze keer €55,00 per deelnemer. Inclusief materiaal, koffie , thee, iets lekkers en een stokbroodje en soep. De tijd is afhankelijk van je eigen werktempo tussen 3,5 en 5 uur ongeveer. We beginnen daarom ’s morgens om 10.00 uur. Houden pauze om ongeveer 12.00 uur. En het is klaar als je klaar bent. 

Werk van Agnes Spruit en van een cursist.

Aanmelden voor een andere workshop

Wil je graag een workshop volgen, heb je een andere periode in gedachte of een ander soort werkstuk? Neem dan contact met mij op. Ik kijk of er nog iemand is die heeft aangegeven een workshop te willen volgen. Vervolgens maken we gezamenlijk een afspraak voor een datum. In de wintermaanden werken we in het atelier. De ruimte is daar kleiner dan in de tent op het veld. In het atelier kunnen we afhankelijk van het soort viltwerk met 2 of 3 mensen werken. Op het veld, in de lente en zomermaanden kunnen we afhankelijk van het soort werk met 3 tot 5 mensen werken. Kijk voor de workshops op de volgende pagina’s:

Pagina’s voor viltworkshops; Hoofdpagina workshops of schilderen met wol, schaal vilten, kussen vilten, zijden sjaal vilten, kunstsjaal vilten, tas of goodiebag vilten.

Pagina voor de viltexposite Rondedans met Moeder Aarde en Westerwolde rijgt,

Wil je meer weten over vilten? kijk op wat is vilten.

Kinderfeestjes vilten kijk op: Hoofdpagina kinderfeestjes, of kinderfeestje Klein Blij Schilderij of Natuurschilderij, etui-mobielhoesje vilten .

Heb je een speciale wens om iets te maken dat niet in de lijst workshops staat?

Neem even contact op. Misschien kan ik je daarin begeleiden.

Hieronder zie je werk dat is gemaakt door cursisten.

We hebben heerlijk gevilt in de tuin en in het atelier. Veel verzoekjes zijn inmiddels uitgevoerd en hebben mooie resultaten opgeleverd: Vachten vilten, bloemen, een laptoptas, een schilderij of wandkleed van vilt, kussens, grappige paddenstoeltjes en beestjes en een middeleeuws hoedje.

Werk van cursisten: paddenstoeltjes en beestjes van vilt op een houtstronk.
Werk van een cursist: Een middeleeuws hoedje van vilt voor bij een kostuum.
Werk van cursisten: wandkleden, bloemen, kussens en een laptoptas.
Werk van cursisten: vachtvilten met vachten van het Drents Heideschaap.
Werk van een cursist: Een kussen met bloemrijke decoraties op wol van het Drents heideschaap.
Werk van een cursist: Een mooi ‘grafisch’ experiment met wol van het Drents Heideschaap.

Kijk ook eens op workshops mozaïek.

Kijk hier voor de voorstelling kinderboekenweek 2022 of de hoofdpagina poppentheater De Toverdoos.

Voor documentaires maken: Documentaires De Blauwe Toverlantaarn, Pilot ESsentie of Veerkracht in Coronatijd.

Een kijkje in onze natuurtuin Cultuurtuin Vriescheloo.

VEEL PLEZIER!

Contact en terug naar de Homepagina

Kijk ook eens bij workshops vilten voor kinderfeestjes!
Kerstworkshop vilten op school, vraag naar de mogelijkheden!